1. ЗЕМЯ - МАРС ВРЪЗКИ между ПИРАМИДИТЕ: 


Едно от най-интересните разкрития, е с пирамидите в Гиза и предполагаемите пирамиди в региона Сайдониа на Марс. Спомняте ли си филмите от 1980 г., с участието на Харисън Форд в "Индиана Джоунс"? Е, оказва се, че нацистите са имали интерес към пирамидите и вярата за технология, която е била скрита в тези структури. Според това, което казали на баща ми заловените германски учени, нацистите никога не са се интересували от Светия Граал. За тях, Светият Граал съдържа информация за това как да се телепортират, от пирамидите, на огромни разстояния във Вселената. Баща ми смята, че нацистите са били малко по-успешни, поради построяването и използването на нацистката Порта, която се твърди, че е едновременно машина на времето и устройство за телепортиране. Авторът Джим Марс е писал много по тази тема и аз се съобразявам с обясненията му, освен да кажа, че нацистите екзекутирали всички, свързани с проекта за нацистката Порта в опит да прикрият бягството на ключови нацисти включително Хитлер. Сталин се оплакал от факта, че никога не са хванали Хитлер. Впоследствие, аз вярвам, че е вероятно ключовите нацисти, които избягали от съда в Нюрнберг, да са направили това през нацистката Порта. Според най-добрите данни, операция "Кламер" не успя да дублира нацистката Порта, защото всички са били убити. Само знанието за края на проекта остава. Ричард Хоугланд от мисията на Enterprise, бивш консултант на НАСА, подкрепен от приликите между пирамидите на Марс Сайдониа и египетските пирамиди в Гиза: След като снимките на региона Сайдониа на Марс от Викинг Експлорър са били направени в края на 1970-те години, баща ми е бил убеден, че който е построил пирамидите на Земята, също е построил пирамидите на Марс. Защо? Поради астрономическо подравняване на ключови съзвездия в Земния фолклор (например египетската Книга на мъртвите).

2. ЗЕМЯ - МАРС ВРЪЗКИ между ПИРАМИДИТЕ и ЗВЕЗДИ в ОРИОН:

Ярка характеристика на пирамидите и Сфинкса в Гиза е начинът, по който те са интегрирани в един грандиозен архитектурен план, въз основа на математически и астрономически данни. Двете тесни шахти, идващи от вътрешността на Голямата пирамида са насочени към двe конкретни звезди: Zeta Orionis, една от трите звезди в пояса на Орион и Сириус в съзвездието Голямо куче. И двете Сайдониа (Марс) и Гиза (Земя) пирамиди споделят това сходство. Аз се съобразявам с по-подробно обяснение и сравнение от Ричард Хоугланд: Хоугланд, с помощта на експерти направи връзката между редица интригуващи математически и географски връзки между Сайдониа и Гиза. Математикът Торун, докато работи за Хоугланд, даде първо да се разбере, че една от най-големите пирамиди на Марс, D&M-пирамидата, притежава голямо разнообразие от функции и константи, използвани в сложна математическа система, известна като тетраедър, свещената геометрия, която представя теорията на Тесла, известна като хипермерна физика. Доказателства за такава напреднала и не триизмерна математика от двете планети в същото относително местоположението на всяка планета, показва съзнателен дизайн. Хоугланд и неговите сътрудници открили, че най-важната повтаряща се характеристика открита в математиката на Сайдониа е стойността 0.865 - получена от съотношението на "Е" (важна математическа константа равна на 2.718..) и "PI" (математическата константа на 3.142 използвана за изчисляване свойствата на сфери и кръгове). Това Хоугланд нарича "посланието на Сайдониа". Тригонометрична функция, която е arctan(E/PI), дава стойността 40.8, която е на Марс географската ширина, на която са разположени както в D&M-пирамидата и NK-пирамидата. Невероятно, но друга тригонометрична функция, arccos(E/PI), дава стойност 30, което е точно географската ширина на пирамидите в Гиза на Земята. Хоугланд е доказал, че Голямата пирамида в Гиза съдържа тетраедални или свещени функции геометрични, идентични с тези на D&M-пирамидата на Марс, и Торун е показал, че позиционирането на Сфинкса, в сравнение с пирамидите, изразява "Сайдониа-съотношение E/PI. "Шансовете на такава корелация да е случайна върху две съседни планети са някъде около на 1 към 7000, казва Хоугланд. Един от ключовите ъгли на Сайдониа, повтарящи се отново и отново, е 19.5º. точно това е ширината (19.5)º север. Което също е точната ширина на мястото на кацане на американския робот Патфайндър през 1997 г. Това не са случайности, въпреки това, което глобалистите биха ви казали.

3. ЗЕМЯ - МАРС ВРЪЗКИ между ПИРАМИДИТЕ и ЗВЕЗДИ в ОРИОН:

Наличието на числото PI в геометрията на двата комплекта пирамиди показва, че египтяните не са построили пирамидите в Гиза. Те не са имали експертните знания, отчасти защото те не знаели нищо за ПИ, в тяхната математика. В допълнение пирамидалните камъни са мулти-тонни камъни, поставени върху други по-големи мулти-тонни камъни с допустима грешка от 1/50 от инча и на някои места грешката е 1/200-на от инча. Ние, инженерите на днешния ден, не можем да постигнем този вид на точност. Освен това има водна ерозия на Сфинкса и пирамидите. Климатолозите ни казват, че не е имало достатъчно вода в долината на река Нил, за да извършва водна ерозия на тази височина, тъй като последния ледников период е преди над 13400 години. И все пак египтолозите ни казват, че пирамидите са на около 4000 години. Освен това, пирамидите в Гиза са наредени перфектно със съзвездието Орион преди 17500 години в равноденствие и слънцестоене. Това също се е случило по същото време в други пирамидални структури на Земята. О боже мой, това е дъжд от съвпадения. Египтяните не строят пирамиди. Кой? Кой е построил пирамидите? Баща ми и аз сме единодушни в една точка, че извънземните не строят пирамиди. Както и да е, ние двамата смятаме, че е твърде вероятно човечеството е отлетяло в предишни времена и се е осмелило да пътува към звездите и са завещали на оставените на гибел тук на земята да оцелеят, за да започнат отначало. Древните хопи - легенди, които съответстват на древните индийски учения твърдят, че ние сме в петия и последен свят. Събития като потопът Ноев са послужили за намаляване на човечеството от каменната ера. Ричард Хоугланд веднъж ми каза, че си мисли ЕТ-та първоначално са били от Земята и те са избягали от бедствие и сега се завръщат у дома, за да упражнят влияние. Нямам идея. Въпреки това аз ще ви кажа, че нашата история е била скрита от нас и резултатна технологията може да унищожи целия глад и ресурсни проблеми на планетата. И все пак има заговор да се крие тази технология от хората. Всичко е въпрос на контрол и е готов да дойде края на тази конспирация на мълчанието и ще разкрие всичко за тези, които са достатъчно проницателни, за да слушат.hit counters