УСАМА БЕН ЛАДЕН. КАК СЪЗДАДОХА ТЕРОРИСТ НОМЕР ЕДНО:

2018-03-30, 23:32,

Над 10 години Осама бин Ладен води списъка на най-издирваните терористи в света. Под предлог за неговото търсене, Америка въведе войски в Афганистан, където след това производството на хероин се увеличи в десетки пъти по странен начин. След това имаше нахлуване в Ирак и все още е непонятно: дали това е възмездие за укриването на Бин Ладен или за производството на оръжия за масово унищожение. Както скоро стана ясно, в Ирак е нямало нито едното, нито другото, но цяла страна с някога мощна икономика беше потопена в хаоса на гражданска война.
В началото на май 2011 г., само месец след като Барак Обама обяви, че иска да бъде преизбран за втори мандат, световните медии разнесоха сензационната новина. Терорист номер едно е унищожен в своето убежище в Пакистан. Въпреки това, подробностите за операцията вдигнха още повече шум. Имайки възможност да хване жив най-важния свидетел в света, специалните сили на САЩ го убиват, а тялото, така и не показано на обществеността, изхвърлят в морето. Единствената снимка на трупа се оказва фалшива. И след 4 месеца всички 22 бойци от елитната дивизия на морските тюлени, участвали в операцията за унищожаването на Бин Ладен, загиват при катастрофа на хеликоптер в Афганистан. И така, кой беше убит в Пакистанския Абобтабад? И защо терористът номер едно не беше изправен пред правосъдието, както се изисква от демократичните ценности? За да отговорим на тези въпроси, ние анализирахме пътя на Осама бин Ладен, обстоятелствата в неговия живот и смърт.


КРАЯТ НА ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОЙНА Е КОДИРАН ПРИ ЗАПОЧВАНЕТО И:

Убийството на ерцхерцога на Австрия Франц Фердинанд е запалило началото на Първата световна война. Автомобила, в който ерцхерцогът е бил убит е имал регистрационен номер A III 118. Примирието, което е сложило край на конфликта бива подписано на 11-ноември-1918 година, тоест 11.11.18.


ПРИЛИКИ МЕЖДУ НАПОЛЕОН БОНАПАРТ И АДОЛФ ХИТЛЕР:

И двамата са скандални поради огромните им амбиции и тяхната съдбовна смърт, но те може да са били точно толкова свързани с времето, тъй както са свързани с амбицията:
- Хитлер е роден 129 години след Наполеон;
- Хитлер е спечелил власт 129 години след Наполеон;
- Хитлер е нахлул в Русия 129 години след Наполеон;
- Хитлер е победен точно 129 години след Наполеон.


ПРИЛИКИ МЕЖДУ ЕЙБРАХАМ ЛИНКЪЛН И ДЖОН КЕНЕДИ:

Дълъг е списъкът от прилики между президентите на САЩ Ейбрахам Линкълн и Джон Кенеди, някои от тях са фалшиви, има няколко, които са доста озадачаващи:
- Кенеди е роден точно 100 години след Линкълн;
- Кенеди е влезнал в Конгреса и Белия дом 100 години след Линкълн;
- И двамата побеждават вице-президентите титуляри;
- Техни наследници са демократи с фамилия Джонсън;
- И двамата са застреляни в петък, в непосредствена близост на съпругите им до тях.hit counters